Advocats experts en accidents a Maçanet de la Selva

Advocats experts en accidents a Girona i Blanes
Advocats experts en accidents a Maçanet de la Selva

A MF Advocats som un despatx d'advocats experts en accidents a Maçanet de la Selva. Si has patit un accident de trànsit on has patit unes lesions, i no saps ni per on començar, es convenient que et plantegis la necessitat de contractar un advocat especialista en accidents de trànsit. Des del nostre despatx a Maçanet de la Selva t'assessorarem i farem la reclamació corresponent.

Per sobre de tot, el més important per nosaltres es la teva recuperació és una prioritat. Per això, comptaràs amb el suport dels millors metges especialistes i centres rehabilitadors de la ciutat.

Des de l'1 de gener de 2016 es troba en vigor en nou barem d'accidents de trànsit, el qual ha suposat una modificació substancial del sistema de indemnitzacions per accidents de trànsit, i que aconsella més que mai estar ben assessorat per un advocat especialista, ja que tota la tramitació del cobrament de la indemnització resulta una mica més dificultosa.

Per si no ho sabies, en la gran majoria de casos estaràs cobert per les garanties de la pòlissa del vehicle. Cal vigilar amb servei jurídic prestat pels advocats de la pròpia companyia asseguradora. En altres paraules, no podem oblidar que treballen per la companyia asseguradora i no per tu. Per tal d'evitar possibles conflictes d’interessos, es totalment necessari que la reclamació de les corresponents indemnitzacions sigui dirigida per un advocat independent.

Que podem fer per tu des d'un despatx d'advocats experts en accidents a Maçanet de la Selva?

Per si no ho saps, tens dret a designar advocat i procurador per la defensa dels seus interessos. En qualsevol tipus de procediment, els costos aniran a càrrec de la teva pòlissa d'assegurances. Com a resultat, els nostres honoraris no et seran carregats i disposaràs d'un advocat independent a la teva disposició.

Des de MF Advocats et tramitarem totes les gestions extrajudicials que calguin per arribar a un acord que satisfaci les teves expectatives.

Finalment, si amb aquestes gestions de negociació no s’aconsegueix la màxima indemnització, hauríem d'acabar recorrent a la via judicial, en cas que el client ho desitgi.

Obrir xat/Abrir chat
Hola
En que podem ajudar-lo?

Hola
¿En que podemos ayudarle?