Oferim els nostres serveis en un ampli ventall de matèries, així com col·laborem amb despatxos de referència a nivell nacional en diferents matèries per poder donar un servei totalment integral al client, buscant sempre el major grau d'expertesa:

Consulta'ns sense cap mena de compromís, rebràs una primera visita orientativa gratuïta on t'informarem de tots els nostres serveis.

En aquest primer contacte analitzarem l'assumpte i quina es la millor estratègia processal per el teu problema i et farem un pressupost a la mida de les teves necessitats.

També estem totalment adaptats a les noves tecnologies i podem programar una primera visita telemàtica, tant si preferiu aquest mitjà de comunicació com si viviu lluny de les nostres seus i preferiu no haver-vos de desplaçar.

En un primer contacte telefònic o mitjançant correu electrònic us donarem les pautes per poder realitzar la atenció on-line, ja que treballem amb diverses plataformes on-line de connexió (Skype. Goggle Duo, Google Meet, Jitsi Meet, Zoom, videotrucada per Whatsapp, etc.)

També ens podem adaptar a qualsevol altre plataforma que ens suggeriu per la vostra comoditat.

La primera visita a un advocat en molts casos es un tema a tractar delicat i potser us sentiu més còmodes des de la privacitat de la vostra llar o tant sols preferiu no sortir al carrer donada la situació de pandèmia actual on l'atenció on-line ens dona una manera de contactar més segura. Consulta'ns per saber com fer-ho, es molt fàcil!

No dubtis a contactar-nos, no et decebrem!

Obrir xat/Abrir chat
Hola
En que podem ajudar-lo?

Hola
¿En que podemos ayudarle?