Advocats experts en accidents laborals a Girona i Blanes

Accident laboral

A MF Advocats som un despatx d'advocats experts en accidents laborals a Girona i Blanes. Si has patit un accident laboral on has patit unes lesions, i no saps ni per on començar, es convenient que et plantegis la necessitat de contractar un advocat especialista en accidents laborals. Des dels nostres despatxos a Girona i Blanes t'assessorarem i farem la reclamació corresponent.

Per sobre de tot, el més important per nosaltres es la teva recuperació és una prioritat. Per això, comptaràs amb el suport dels millors metges especialistes i centres rehabilitadors de la ciutat que permetran valorar correctament les lesions i les seves conseqüències a llarg termini, i així, aconseguir la millor indemnització possible. A més, tindràs la capacitat de negociar amb les companyies d’assegurances per aconseguir el millor acord possible per al client, ja que tota la tramitació del cobrament de la indemnització resulta una mica dificultosa.

No podem oblidar que treballem per tú i no pas per la companyia asseguradora.

Que podem fer per tu des d'un despatx d'advocats experts en accidents laborals a Girona?

Què és pot considerar com accident laboral?

Un accident laboral el podríem definir com a tota lesió corporal (ja sigui una ferida, malaltia, cop a nivell físic…, com un malaltia psíquica o psicològica) que el treballador pateixi amb ocasió o per conseqüència del treball que executi; és a dir, que la lesió sigui conseqüència directa o indirecta del treball. 

Si patim l’accident anant o tornant del lloc de treball, també es pot considerar accident laboral?

Per accident laboral no sol s’entén el que es produeix al mateix lloc de treball si no també aquells que pateix el treballador al anar al treball o al tornar del mateix. En aquests casos, l’accident ha de tenir lloc al camí d’anada o tornada del lloc de treball, no poden haver interrupcions, en el sentit de no alterar el trajecte per realitzar qüestions personals no relacionades amb el treball i, a més, ha de seguir-se el itinerari habitual.

En cas de patir un accident laboral, quins serien els primers passos a seguir o tenir en compte?

Si l’accident es produeix al lloc de treball, cal comunicar-ho de forma immediata a la persona responsable, anant acompanyat, si és possible, de testimonis que hagin vist l’accident.

En canvi, si l’accident es produeix en un centre de treball diferent a l’habitual, cal avisar al responsable de l’empresa on et trobes treballant i al responsable directe.

En cas que l’accident és produeix “in itinere”, es tindrà que justificar a l’empresa, la data i l’hora del fet, ja sigui amb un part mèdic, un atestat policial, etc.

Des de MF Advocats, el teu despatx d'advocats experts en accidents a Girona i Blanes, et tramitarem totes les gestions extrajudicials que calguin per arribar a un acord que satisfaci les teves expectatives.

Finalment, si amb aquestes gestions de negociació no s’aconsegueix la màxima indemnització, hauríem d'acabar recorrent a la via judicial, en cas que el client ho desitgi.

Obrir xat/Abrir chat
Hola
En que podem ajudar-lo?

Hola
¿En que podemos ayudarle?